Yurtbay Seramik’in, Pelin Olgun moderatörlüğünde gerçekleştirdiği, ‘Mimarın Yolculuğu’ programının son konuğu Nevzat Sayın Mimarlık Hizmetleri Kurucusu Nevzat Sayın oldu. santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi’nde gerçekleştirilen söyleşide Nevzat Sayın, mesleki yolculuğundan başlayarak mimari yaklaşımını anlattı.
Art İstanbul Feshane'de gerçekleşen Mimarın Yolculuğu programının son konuğu KG Mimarlık kurucu ortaklarından Y. Mimar Kurtul Erkmen oldu.
Çuhadaroğlu tarafından Yapı-Endüstri Merkezi'nde (YEM) gerçekleştirilen 'Cephe Tasarımında Yangın Güvenliği ve Malzeme Seçimi' başlıklı konferansa katılan Öncüoğlu Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi, TSMD Yönetim Kurulu Üyesi Enis Öncüoğlu ve İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader, 'mimarlık' cephesinden yangın güvenliğini ele aldılar.
LAMP 83, sınırsız mimari aydınlatma yeni ürünü Wiggle’yi hayata geçirdi. Modüler sistemi ile Wiggle, mekanlarda dilediğiniz uzunlukta ışıklı form ve eğrilerin yaratılmasına olanak sağlıyor.
STO, 2012’den bu yana gerçekleşen The Architectural Photography Awards (APA) - Mimari Fotoğrafçılık Ödülü’nü çeşitli kategorilerde kazanmış fotoğrafların yer aldığı bir sergi düzenliyor.
Prof. Dr. Can Binan'ın konuşmacı olarak katılacağı "Mimari Koruma ve Restorasyon Uygulamalarında Teknik Altyapı Entegrasyonu" konulu online seminer 22 Ekim 2020 Perşembe günü gerçekleşecek.
Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturdu.
Mimar, mühendis, mali müşavir gibi müşterisine somut bir ürün veremeyen ve nispeten yüksek ücretlerle çalışan meslek uzmanlarının kesinlikle bir sözleşme ile hizmetlerini güvenceye almaları gerekmektedir.