KELİME:

TARİH SEÇ:

HARF SEÇ:

Listele
Ç
Çatılarda Kurulacak Güneş Sistemiyle 23 Yıl Bedava Elektrik

Mersin Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Seyfettin Atar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çatı tipi güneş santralleri (GES) için yapı ruhsat koşulunu kaldırması ile birlikte, çatılara kurulacak sistemin 7.5 yılda maliyetini amorti edeceğini ve 23 yıl bedava elektrik üreteceğini söyledi.

Çatılardaki Güneş Enerjisi Potansiyeli, Elektrik Tüketiminin Yüzde 45'ini Karşılayabilir

Çatı üstü elektrik üretimi potansiyeli, Konya'da faturalanan elektrik tüketiminin yüzde 113'ünü, Ankara'da yüzde 88’ini ve İzmir’de yüzde 76'sını karşılayabilir.

Çatılardaki Su Yalıtımı Geçişleri için Kesin Çözüm Braas'tan

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticilerinden Braas; çatı sistemlerine yeni çözümler üretmeye devam ediyor. “Su Yalıtımı Geçiş Aparatı” detay çözümü ile çatıların olumsuz hava koşullarına karşı direnci artırılarak, su sızdırmalarına karşı maksimum direnç sağlanıyor.

Çatılardan 'Ses' Geliyor!

19 Nisan 2011 tarihinde Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’nde düzenlenecek olan "Çatılardan 'Ses' Geliyor!" etkinliğinde yalıtımı, enerji üretimi ve tasarrufu konularına çatılardan gelen 'SES'le yanıt aranacak.

Çatıları Çiçek Gibi Yaparak Büyüyeceğiz

Çatı kaplama ve yalıtım malzemeleri sektöründe hizmet veren Onduline, ürün yelpazesini geliştirerek Türkiye pazarındaki payını 10 kat artırdı. 1994 yılında Türkiye pazarına giren şirket, halen pazarın yüzde 20'sini elinde tutuyor.

Çatıları Kiralayın, Güneş Paneli Kuralım

Güneş enerjisi yatırımcıları, Enerji Bakanlığı’ndan kamu alımlarında yerli panel üreticilerinin desteklenmesini ve lisanssız üretimle ilgili sürecin hızlandırılmasını istedi. Şirketler, binalardaki çatıların kiralanarak enerji üretimine açılmasını istedi.

Çatıları Sökülen TOKİ Konutlarını Su Bastı

Çatıları Sökülen TOKİ Konutlarını Su Bastı

Çatıların Çevre Dostu Renkli Yüzü: Lindab Çelik Kenet Çatı Sistemi

Avrupa’nın önde gelen çeliğe dayalı inşaat malzemeleri üreticisi Lindab, uzun Ar-Ge çalışmaları sonucu çevre dostu, geri dönüşümlü çeliği çatılarda ve cephelerde kullanılabilir hale getirmeyi başardı.