KELİME:

TARİH SEÇ:

HARF SEÇ:

Listele
E
Emirgan'a 'Komşu' olan Tartışmalı Araziye AVM ve Otel İhalesi Yapıldı!

Emirgan Korusu etrafındaki araziye yapılması planlanan AVM ve otel projesi tepkiye yol açmıştı.

Emirgan'da Ağaç Kesimine Vatandaştan Tepki

İstanbul Boğazı’nın Emirgan bölümünde yetişkin iki ağacın kesildiğini gören vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Emirganda Çay Saati

Emirgan'da 'Yüzde 53 Park Alanı' Aldatmacası

Emlak Konut GYO’nun alışveriş caddesi ve otel yapacağı Emirgan Korusu’nun bitişiğindeki 158 dönümlük yeşil alan, hem 1. derece Doğal SİT alanında hem de Boğaziçi ön görünümünde yer alıyor.

Emirsultan Projesi Yeniden Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Emirsultan'da başlatılan kentsel dönüşüm projesi hukuki eksiklikler tamamlanarak yeniden start alırken, estetik anlamda küçük rötuşlar yapılıyor.

Emirsultan Tüp Geçidi 1 Ay İçinde Bitecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emirsultan Meydan Projesi'ndeki tüp geçidin bir ay içerisinde araç trafiğine açılacağını söyledi. Başkan Altepe, teknokrat ve bürokratlarıyla birlikte Emirsultan Meydan Projesi'nin inşaatında incelemelerde bulaunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Emisyonlar "2050 Net Sıfır" Hedefi için Yeterli Hızda Düşmüyor

Dünyada emisyonları düşürmenin zor olduğu sekiz sektörde son dönemde azalma görülmesine rağmen, emisyonlar "2050 net sıfır emisyon" hedefine ulaşmak için yeterli hızda gerilemiyor.

Emisyonları Düşürmenin En Ucuz Yolu, Rüzgar ve Güneş Enerjisi

Güneş ve rüzgar enerjisi, küresel sıcaklık artışını 1,5 dereceyle sınırlandırmak için emisyonları azaltmanın en ucuz yolu haline geldi. Bu kaynaklar, 2030'a kadar düşürülmesi gereken emisyon miktarının üçte birini tek başına azaltabilir.