Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Genel Müdürü Fadıl Demirel, ''Fabrikamız, tamamlanan ve devam eden yatırımlarıyla yılda 3 milyon ton üretim kapasitesine ulaşacaktır'' dedi.
Karabük Demir Çelik Fabrikaları A.Ş (KARDEMİR), yıllık 1 milyon 300 bin ton üretim yapabilecek yeni kütük makinesi alacak.
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Genel Müdürü Fadıl Demirel, yapılan yatırımlarla ''tekrar fabrikalar yapan fabrika unvanını kazandıklarını'' söyledi.
Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, yıl sonunda vagon tekeri için gerekli 380 ve 450 milimetre çapındaki yuvarlak çelikleri üretmeye başlayacaklarını söyledi.
Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç, üretimde yıllık 3 milyon ton seviyesine yükselmeyi hedeflediklerini belirterek, ''2011 yılı konsolide karımız 185 milyon lira olarak gerçekleşti. Üretimimiz ise 1 milyon 397 bin ton ile tarihi rekorunu kırdı'' dedi.
-YENİ YÖNETİM, 25 TEMMUZ`DAKİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL`DA BELİRLENECEK İSTANBUL (A.A) - 08.07.200- Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A
Kardemir, ABD'li çelik şirketine olan borcunu kütük demir satışı ve/veya uzun vadeye yayarak ödeyecek. Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi
Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş, Garanti Bankası ile 64 milyon dolar tutarında kredi anlaşması yaptığını bildirdi.