Piyasalardaki dalgalanma Türkiye'ye yatırım yapan birçok uluslararası yatırımcının uykusunu kaçırırken, yapı malzemeleri sektörünün dev ismi Fransız Lafarge Grubu'ndan ekonomiye güvenoyu geldi.
Yapı malzemelerinde dünya lideri olan Lafarge Grubu'na bağlı olan Lafarge Aslan Çimento, Marmara bölgesindeki tesislerinin satılacağı yönünde basında yer alan haberleri yalanlayarak, İç Anadolu bölgesinde bulunan fabrika ve tesislerin satış olasılığı için araştırma başlatıldığını bildirdi.
Lafarge Grubu, firmaya ait taşıdığı atık yükle İskenderun Körfezi’nde batan Ulla gemisinin yükünün su altından çıkarılması için teknik destek ve 1.
Lafarge’dan İnşaat Sektörüne Mücevher Gibi Harç Çimentosu : ''Karat Mc 12.5X''
Lafarge Türkiye, Lafarge markasını kullanma hakkına sahip olan, ama gruba bağlı olmayan bir şirketin 2004 için Fransa'da bastırdığı ve Türkiye'nin
Lafarge'ın yüksek performanslı betonu Agilia, Le Corbusier'nin bitmemiş işlerinden birini tamamlıyor.
Lafarge, ev ve apartmanlarının dış cephe tadilatını yapmak isteyenlere, çimento esaslı makine uygulamalı renkli sıva Colormatik'te yüzde 25 özel in
Lafarge'den"Tuğla Desenli Modüler Baca"