Ankara'nın Çankaya ve Gölbaşı ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle yollar göle döndü, bir binanın istinat duvarı yıkıldı.
Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü Projesi inşaatında kalıp çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı.
Başkentte Gersan Sanayi Sitesi'nde minder üretimi yapılan iş yerinde çıkan yangına müdahale ediliyor.
Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Ankara'da son 21 yılda 27 baraj ve 10 gölet inşa ettiklerini, böylece 320 milyon metreküp su depolama hacmine ulaştıklarını bildirdi.
Havagazı Fabrikası’nın yerine dev Alışveriş Merkezi geliyor. Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin bugün yaptığı basın toplantısında “Ankara’da 1928 yılında kurulan Havagazı Fabrikası AVM yapılmak isteniyor, Havagazı Fabrikası türünün ayakta kalabilmiş son örneği ” dedi.
Ankara Yenimahalle’den, Eylül’de açılması planlanan Atatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) Ankapark’a uzanacak teleferik hattının güzergâhına Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ayarı yapıldı. MİT kampusunun üzerinden geçmemesi için teleferik için yeni proje hazırlandı.
Ankara Mogan Gölü'nde kullanılmak üzere tekne yapımı için tersane inşa edilecek.
EGO Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Mimarlar Odasının 2013'te Ankara Büyükşehir Belediyesine açtığı davada, 'imar planının iptaline' karar verilmesi sebebiyle yeni bir düzenleme yapılana dek teleferik işletmesinin kapatıldığı belirtildi.