Kadıköy’de yaklaşık 100 yıllık ağaç iddiaya göre inşaat işçileri tarafından kesildi. Çevredeki vatandaşlar ağacın kesilmesine tepki gösterdi.
Kadıköy Belediyesi, atık oluşumunu en aza indirmeyi hedefleyen, ‘Atıksız Yaşam Hareketi’ projesini hayata geçiriyor.
Kadıköy Belediyesi, Atıksız Yaşam Hareketi’nin bir parçası olan Atıksız Dükkan’ın ikincisini 29 Haziran Çarşamba günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde açtı.
İstanbul Kadıköy’de 6 katlı binanın 5’inci katında balkon çöktü; bina tedbir amacıyla boşaltıldı.
Kadıköy’de gri duvarlar sanatla buluşmaya devam ediyor.
Kadıköy Belediyesi tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenecek Muralist Kadıköy Festivali öncesinde bu yıl iki çalışma halk oylamasına sunulmuştu. Oylamada 1929 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün Dolmabahçe Sarayı’nda karşılanışının yer aldığı “Atatürk Dolmabahçe Sarayı”nda adlı duvar resmi birinci oldu.
Bir tarafına engelliler için rampa yapılan geçidin diğer tarafında ise merdiven var. Engelliler ya da bebek arabasıyla geçidi kullanmak isteyenler için çıkış var, iniş yok.
Kadıköy Belediye Meclisi’nde görüşülen havai fişek kullanımına yasak maddesi oy birliğiyle kabul edildi.