Türkiye'nin enerji üretim kapasitesi bakımından dördüncü büyüğü olan ve YİD modeliyle inşa edilen Birecik HES, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına devredildi.
Eski Karayolları Genel Müdürlerinden Atalay Coşkunoğlu’nun verdiği bilgiye göre Karayolları 17. Şube Müdürlüğü, ‘Nakkaştepe-Ortaköy’, ‘Vaniköy-Arnavutköy’, ‘Çubuklu-Yeniköy’ ‘Anadolukavağı-Sarıyer’ ve ‘Poyraz-Garipçe’ arasından geçecek köprü güzergâhlarını değerlendirdi. Karayolları’na göre en uygunuVaniköy-Arnavutköy’dü. En kuzeydeki
Denizli'nin sıcak su ile ısıtılması projesinde sona doğru hızla yaklaşıldığı bildirildi. Jeotermal Enerji ile ısıtma projesi kapsamında açılan
Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Çamlıca Kulesi’nde restoran olarak kullanılacak bölümün dördüncü parçasının montajı tamamlandı.
Eminönü'ndeki Dördüncü Vakıf Han turistik otel yapılmak üzere ihaleye çıkıyor. Vakıf Han'la ciddi şekilde ilgilenenler arasında Avusturyalı bir
Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürü Mustafa Aktaş, Milas'ta 300 megavat (MW) büyüklüğünde yeni bir termik santral kurulacağını bildirdi.
Yeşillendirilmiş çatılar için drenaj levhalarının bir adım ötesi olan DELTA®-FLORAXX TOP; drenaj, su depolama, koruma ve filtrasyonu bir arada sunuyor.
Babası Yılmaz Soyak'ın sıfır sermaye ile kurduğu şirket ile önce Türkiye, ardından 1974'te Libya ve Suudi Arabistan'da müteahhitlik işleri alarak büyüdüğünü söyleyen Soyak Grubu Başkanı Erkut Soyak, 'Artık ana işkollarımız çimento, gayrimenkul, enerji ve döküm' dedi.