DuPont, 21 Eylül – 06 Ekim 2007 tarihleri arasında İTÜ İç Mimarlık Bölümü'nün üstlendiği ve Türkiye’de ilk kez düzenlenen IMIAD İstanbul Workshop 2007 ‘nin ana sponsoru.
DuPont 'Yapı Çözümleri' İle İnşaat Sektörünün Çözüm Ortağı
DuPont Güvenlik & İnşaat iş birimi tarafından yapılan açıklamada, inge GmbH dâhil olmak üzere BASF'nin Ultrafiltrasyon Membranı iş kolunu satın almak üzere bir anlaşmaya imza attıkları duyuruldu.
Dünyanın en beğenilen ilk 50 şirketi arasında 37'nci sırada yer alan bilim firması DuPont, geçen yıla göre altı sıra birden ilerleyerek 2009 yılından beri toplam 15 sıra yükselmiş oldu. DuPont, endüstri sektöründe yenilik, insan yönetimi, sosyal sorumluluk ve ürün/hizmetlerin kalitesi alanlarında da birinci seçildi.
Amerikalı bilim şirketi DuPont, Doğu Avrupa’da kurmayı planladığı yeni Ar-Ge merkezi için Türkiye’yi de aday ülkeler arasına koydu.
22-25 Mart 2007 tarihleri arasında İstanbul CNR’da gerçekleştirilen 4. Çatı Cephe Sistemleri ve Teknolojileri Fuarı’na DuPont Avrupa standartlarındaki ürünü Tyvek ile katıldı.
DuPont, bu yıl ilk kez düzenlenen “Yerel Değerden Küresel İnovasyona - DuPont Anadolu Buluşmaları 2014” ile Gaziantep’te yerel markalarla bir araya geldi.
Türkiye pazarının artan mobilya, iç tasarım ve mimari taleplerini karşılamak amacıyla harekete geçen DuPont, dünyada genelinde birçok mimar, tasarımcı, şirket ve milyonlarca müşteri tarafından kullanılan ve beğenilen yüksek performanslı DuPont™ Corian® yüzey malzemesini Türkiye’de de üretmeye başladı.