Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Mimarlar Odası tarafından açılan "Cebeli Tepesi Simgesel Yapı Mimari Proje Yarışması" sonuçlandı. 38 projenin katıldığı yarışmanın değerlendirmesi sonucunda üç ödül ve üç mansiyon ve iki satın alma belirlendi.
Gazipaşa Belediyesi tarafından ve Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinasyonunda düzenlenen serbest, ulusal ve tek kademeli yarışma, gelişmekte olan Gazipaşa'nın tüm özellikleriyle tanıtılması, Gazipaşa kent kimliğinin gelişmesine katkı sağlanması amacıyla, Cebeli Tepesi olarak nitelenen alanda ilçeye gelecek yabancı ziyaretçilerin belleklerinde
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü (Antalya) tarafından yapılan Gazipaşa 2. Merhale Projesi Gökçeler Barajı inşaatı yapım ihalesi sonuçlandı. İhaleyi 31 milyon 595 bin 831 lira bedelle, ''Ön-Ka Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş.'' kazandı.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yapılan ve uçuşa elverişli olmadığı tamamlandıktan sonra anlaşılan havaalanı için arazilerini veren Kahyalar Beldesi il
Gazipaşa Havaalanı İçin İhale Hazırlığı
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde uzun yıllardır atıl halde bekleyen havaalanının tamamlanması ve işletilmesine bir Amerikan şirketinin talip olduğu b
Uluslararası hava alanı olma beklentisi süren Antalya Gazipaşa Havaalanı'nın hangi kategoride hizmet vereceğine ilişkin karar henüz netleşmedi.
Antalya’nın Gazipaşa ve Alanya ilçeleri arasında nesli tükenmekte olan Caretta Caretta’ların yuvalama bölgesi ve kum zambaklarının yetiştiği bölgeye yapılmak istenen Gazipaşa Uğrak Yeşilöz Balıkçı Barınağı projesi mahkemelik oldu.