• Latmos Dağları’na Yeni Feldspat Ocağı için ÇED Süreci Başlatıldı
• “Ormanları Yakan Özelleştirmeden Hesap Sorun”
• 200 Yıllık Köprü Yıkılma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
• Heyelan Sonrası Kapanan Sokakta 9 Aydır Çalışma Yok
• Edirne Sarayı'nın Yüzde 50’si İhya Edildi
• Kayabükü Halkından Madene “ÇED Gerekli Değildir” Kararına Dava
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Kalyon Holding Enerji Grubu Başkanı Ata, CKK olarak yüzde 49 ortak oldukları Akkuyu NGS'de santralin yönetiminde Rus ortaklarla eşit ağırlıkta... »
Rus şirketi Rosatom, Akkuyu nükleer santralinin inşaası için Cengiz-Kolin-Kalyon şirketleri ile yıl sonuna kadar anlaşma imzalayacak. »
EPDK tarafından Akkuyu Nükleer Güç Santrali için Akkuyu Nükleer AŞ'ye 15 Haziran 2017 tarihinde yürürlüğe girmek üzere 49 yıl süreli üretim... »
Akkuyu NGS Lisanslama ve Kamu Kurumları ile İlişkiler Direktörü Tosun, "Akkuyu nükleer santral inşaat lisansı için 3 Mart'ta TAEK'e başvuruda... »
Taraflar anlaşırsa, nükleer santral projesinin yüzde 49 hissesi Cengiz-Kolin-Kalyon'a devredilecek. »
Akkuyu Nükleer Güç Santralı ÇED Olumlu kararı iptal davası kapsamındaki bilirkişi keşfine ilişkin yapılan itirazlara dair ara karar alan... »
Mersin’in Gülnar beldesi yakınlarına yapılmak istenen Akkuyu Nükleer Güç Santralı Projesinin iptal davasında, proje sahasında bilirkişi keşfi yapıldı »
Elektrik Mühendisleri Odası, Akkuyu Nükleer Güç Santralı Anlaşması`nın feshedilmesi için çağrıda bulundu. Rusya ile yapılan ikili anlaşmayı... »
Rusya, Akkuyu Nükleer Santrali sahasındaki inşaat çalışmalarını fiilen durdurdu »
Haberler » Gündem