• İzmir'de Su İhtiyacının Yüzde 95'inin Karşılandığı Yer Altı...
• Eski Foça Küçük Deniz Meydan Tasarım Projesi
• 97 Kişinin Öldüğü Sitede Tadilat Yapıldığı Ortaya Çıktı
• Ordu’da Hafriyat Alanına Çöp ve Atık Dökülüyor
• AYM'ye 'Zeytin-Maden Yasası' Başvurusu
• TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu Seçildi
• Üniversite Hastanesinin Yakınına JES Sondajı
• Çorlu Deresi'ne Evsel Atıkların Arıtılmadan Verildiği Tespit Edildi
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 27 Haziran'da başlayan bakım, onarım çalışmaları devam ediyor. Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Cahit Turan... »
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde başlatılan çalışmalarda ilk kat asfaltlama işlemi başladı. Köprünün kapatılan 4 şeridinde asfaltlama, kumlama... »
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 27 Haziran 2019 tarihinde başlayan asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. Köprünün tamamlanma ve trafiğe... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki çalışma nedeniyle oluşan trafiğe çözüm... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'ndeki çalışma nedeniyle oluşan trafiğin azaltılması için alınan... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde herhangi bir çalışma olmadığı ve tüm şeritler trafiğe açık olarak hizmet... »
Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'ndeki asfaltlama çalışmaları nedeniyle 4 şerit trafiğe bu gece kapatıldı. Köprüde sabahın erken saatlerinden... »
Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüsündeki asfaltlama çalışmaları nedeniyle 27 Haziran -17 Ağustos tarihleri arasında 4 şerit kapatılacak. Ulaşım... »
İBB tarafından yapılan düzenleme ile, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçmesi yasak olduğu için ceza kesilen panelvan ve kamyonetler köprüyü... »
Haberler » Gündem