• Perinthos’ta Ortaya Çıkarılan Tiyatronun, Dörtte Biri Kazıldı
• “Yangında Yayılan Kirleticiler, En Riskli Kirletici Grubunu Oluşturur”
• Bodrum'da Ana Su İsale Hattı Patladı, Yol Trafiğe Kapandı
• İzmir'de Orman Yangınlarında Yanan Alan Rekoru Kırıldı
• “Zeytinliklerin Talanına Yol Açacak Yasa Teklifi Anayasaya Aykırı”
• Erikli Yaylası’nda Altın Arama Çalışmalarının Yeniden Başlatılmasına...
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• Yurtbay Seramik Touch Stone Serisi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
GYODER tarafından düzenlenen 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi, 17 Haziran’da “Gayrimenkulün Yeni Finansal Gerçekliği” temasıyla gerçekleştirildi. »
GYODER’in 24. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Neşecan Çekici, yeniden başkanlığa seçildi. »
GYODER, sektörü yeniden canlandırma vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor. 2024’ü "Yeniden Başlat" yılı olarak ilan eden GYODER, konuta... »
GYODER tarafından yaptırılan "İnşaat Sektörü ve İş Gücü Dinamikleri: Türkiye’24" araştırması kamuoyu ile paylaşıldı. Depremler ve kentsel... »
GYODER ve BETAM iş birliğinde yapılan “İnşaat Sektörü ve İş Gücü Dinamikleri: Türkiye’24” araştırmasının sonuçları STK temsilcilerinin katılımıyla... »
İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı, temmuz ayı itibarıyla 1 milyon 848 bin kişiye yaklaşırken, bu rakam tüm zamanların en yüksek seviyesi... »
Kadın çalışanların gayrimenkul sektöründeki etkisini artırmayı ve daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen Gayrimenkulde Kadın Liderler... »
Uzmanlar, ülke genelinde riskli olduğu belirtilen 6 milyonu aşkın konutun depreme karşı güçlendirilmesi veya dönüştürülmesi için bir kez... »
Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Neşecan Çekici, GYO'lara asgari kurumlar vergisi ve temettü şartı sonrası sektördeki... »
Haberler » Gayrimenkul