• İliç Maden Faciasında 2. Duruşma
• Mevcut Binaların Yangından Korunma Tedbirleri için Süre Uzatıldı
• İzmir'deki Orman Yangını 3'ncü Gününde
• Aydın'daki Nasuh Paşa Külliyesi'nin Restorasyonu Tamamlandı
• Hatay'da Orman Yangını; Evlere Sıçradı
• Antalya'da 9 Günde 14 Orman Yangını
• Bilecik’teki Yangında 100 Bina ve 118 Bağımsız Bölüm Hasar Gördü
• Ülke Alevlere Teslim; Önlemlerin Yetersizliği Gözler Önünde
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Seranit, Dış Mekanlarda Şıklığı Yeniden Tanımlıyor
• İzocam’dan "HT Camyünü Prefabrik Boru"
• Seranit’ten Kullanıcı Dostu Aquanit Porselen Duş Karosu
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
AİHM, tarihsel ve bilimsel önemi bakımından, Hasankeyf sit alanının Ilısu Barajı ve HES Projesi sonucunda zarar görmesi/görecek olması iddiasıyla... »
Batman'da Ilısu baraj gölü tehdidindeki tarihi Hasankeyf ilçesinde taşınması kararlaştırılan 7 eserin sonuncusu olan 610 yıllık Eyyubi (Kızlar)... »
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde 4 bin 600 ton ağırlığındaki Eyyubi (Kızlar) Camisi'nin 2 bin 650 ton ağırlığındaki son bölümü 352 tekerlekli... »
Ilısu Baraj’ının sular altında kalacak olan Batman’ın 12 bin yıllık tarihi ilçesi Hasankeyf’teki bazı tarihi eserlerin taşınmasına ilişkin... »
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Ilısu Barajı altında kalacak yerlerdeki tarihi eserlerin yanı sıra türbe ve zaviyelerin de taşınmasına başlandı. »
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde 4 bin 600 ton ağırlığındaki Eyyubi (Kızlar) Camisi'nin 115 ton ağırlığındaki ilk bölümü SPMT aracı ile 4,5... »
Batman'ın Hasankeyf ilçesindeki Eyyubi (Kızlar) Camisi'nin Hasankeyf Yeni Kültürel Park Alanı'ndaki yeni yerine taşınma süreci başladı. »
Batman'da, Ilısu Baraj Gölü altında kalacak tarihi ilçe Hasankeyf'teki eserlerin taşınması için yapılan ihaleyi Danıştay'ın iptal etmesine... »
Batman'ın Ilısu Baraj Gölü altında kalacak tarihi ilçesi Hasankeyf'te, Dicle Nehri kıyısında süren kazılarda bulunan 13 ve 15'inci yüzyıla... »
Haberler » Gündem