• Deprem Davasında, Belediye Mahkemeye Başka Binanın Projesini Göndermiş
• Yangın Güvenliği Denetim Sistemi Alarm Veriyor!
• Mersin'de Sahilde Görülen Balık Ölümlerine İnceleme
• Kağıthane'de Balkonu Çöken Bina Tahliye Edilip Mühürlendi
• Parion'da 11'inci Yüzyıla Ait Mezar Grubu Bulundu
• TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi için Üç İlde Acele Kamulaştırma Kararı
• Torba Yasa, Anayasayı ve Çevre Sözleşmelerini Hiçe Sayıyor
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
KKTC Cumhurbaşkanlığı binasını gecekonduya benzeterek beğenmediğini söyleyen Erdoğan’ın talimatıyla 2 milyar 285 milyon TL harcanarak inşa... »
Mervani Hükümdarının Sarayı olan yapının inşa edilmesinin ardından bir kültür merkezine dönüştüğü, çok sayıda bilim ve fikir adamının uğradığı... »
Prof.Dr. Zeynep Tarım'ın ''Fatih'in İstanbul'u: Bir Başkent Tasarlamak"' başlıklı sunumuyla katılacağı Beyazıt Seminerleri 27 Ocak Çarşamba... »
Sultanahmet'in güney tarafında bulunan Bizans kalıntısının Büyük Saray’ın bir bölümü olduğunun tahmin edildiğini söyleyen Doç. Dr. Özgümüş,... »
Cengiz-Mapa-Kalyon ortaklığı ile kurulan şirketin 3. Havalimanı’na malzeme üretmek için 8 ay önce faaliyete geçirdiği granit ocağı, Safaalan’ın... »
Terör örgütü DEAŞ'ın 2014 yılında yıktığı Nebi Yunus Camii'nin altında 2600 yıllık saray bulundu. »
‘ÇED gerekli değildir’ kararının verildiği maden projesine karşı Tekirdağ Saray’a giden yaşam savunucuları: Köylüler taşocağı istemiyor,... »
Havalimanına malzeme üretmek için Saray’da 100 hektarlık ormanlık alana maden ocağı izni çıktı. Saray Doğayı Koruma Derneği karara karşı... »
Katar kraliyet ailesinin İngiltere'nin başkenti Londra'da yapacağı saraya, belediye memuru Matthew Rees'in, kent planlamasına uygun olmadığı... »
Haberler » Gündem