• Zararına Satılan AVM Meclis KİT Komisyonu’nda Tartışıldı
• Yıkım Çalışması Sırasında Bitişik Bina Zarar Gördü
• Bilecik’te Yangından Etkilenenler için Konteyner Evler Kuruluyor
• Çeşme'de Orman Yangını, 3 Mahalle Tahliye Edildi
• Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 21’incisi Gaziantep’te Başladı
• İZODER: Doğalgaz Faturalarını Azaltmak için Çözüm Isı Yalıtımı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
TCDD’nin Siirt-Kurtalan Demiryolu yapım ihalesini, Kolin İnşaat 21 milyar 498 milyon 500 bin TL bedelle kazandı. »
Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı’nda 8 yıl için verilen 46 milyon yolcu garantisinin ancak 16.8 milyonu gerçekleşti. Gar için Cengiz-Kolin-Limak’a... »
TCDD’nin 2023’te 11,4 milyar TL olan zararı, 2024’ün sonunda 36,5 milyar TL’ye çıktı. Raylı taşımacılıkta tekel olmasına karşın 2002 itibarıyla... »
AKP iktidarında kötü yönetim ve liyakatsiz görevlendirmeler nedeniyle mali yapısı bozulan ve 2016’da çıkarılan kanunla ikiye bölünen TCDD,... »
Bakanlık isterse mevcut yapılar ile yeni yapılacak yapıları alt kira sözleşmeleri ile başkalarına kiralayabilecek. Yeni yatırımlar da kiradan... »
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, TCDD'nin İZBAN'ın ray kirasını bir yılda 3.5 kat artırdığını belirterek bu duruma tepki gösterdi. »
8 milyar TL’den fazla borcu olan TCDD, pazarlık usulüyle Kolin İnşaat’a 8,1 milyar TL’lik ihale verdi. »
Demiryollarının özelleştirilmesi için yeni bir adım atıldı. Yönetmelik değişikliği ile TCDD’de gişe, manevra ve istasyon hizmetlerinin de... »
TCDD Genel Müdürlüğü, Kayseri'yi Sivas'ın Divriği ilçesine bağlayan 87 kilometrelik Hanlı-Çetinkaya kesiminin elektrifikasyon altyapısının... »
Haberler » Gündem