• Ordu’da Hafriyat Alanına Çöp ve Atık Dökülüyor
• AYM'ye 'Zeytin-Maden Yasası' Başvurusu
• TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu Seçildi
• Üniversite Hastanesinin Yakınına JES Sondajı
• Çorlu Deresi'ne Evsel Atıkların Arıtılmadan Verildiği Tespit Edildi
• Muğla’da Zeytin Sökümü Başladı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Bilim dünyası, başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede depremi önceden bilme ve bu sayede önlem alarak güvenli alanlara kaçmaya imkan tanıyan... »
Mitsubishi Electric geliştirdiği yapay zeka teknolojisiyle bir tsunamiyi algıladıktan sonra sadece saniyeler için isabetli tahminler üreterek... »
LG’nin CLOi robot ailesinin en yeni üyesi, oteller, okullar, ofisler, restoranlar ve perakende noktalarının hijyeni konusunda iç rahatlığı... »
Türkiye’deki sanayiciler ve alt yapı projeleri için çözüm ortağı olduğu dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalar hayata... »
Mitsubishi Electric, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova Üniversiteleri iş birliğiyle düzenlenen III. Yapay Zeka Yaz Okulu kapsamındaki... »
Türkiye’de belediyelerin hayata geçireceği yapay zeka temelli akıllı sehir teknolojileri sayesinde gayri safi yurtiçi hasılaya yıllık 25... »
Wilo, altyapı uygulamalarına yönelik akıllı sistem çözümleriyle IFAT Eurasia 2019-Uluslararası Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı’na katıldı. »
Autodesk’in tasarım, inşaat, yapı, üretim dünyası ve profesyoneller için düzenlediği geniş çaplı yazılım etkinliği Autodesk Teknik Zirvesi’nin... »
Haberler » Gündem