Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

6. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması Ödül Töreni YEM’de

Genç tasarımcılara mobilya sektöründe kariyer olanakları sunan 6. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda final için geri sayım başladı. Türkiye’nin en büyük 35 mobilya markasının üyesi olduğu Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen yarışmanın ödül töreni, 2 Kasım 2010 Salı akşamı Yapı-Endüstri Merkezi’nde (YEM)

yapi.com.tr

Toplantılar

6. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması Ödül Töreni YEM’de
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 2 Kasım 2010
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Fulya
DÜZENLEYEN: MOSDER
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 465 69 17; (212) 465 69 18
+ Ajandama Ekle

Genç tasarımcılara mobilya sektöründe kariyer olanakları sunan 6. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda final için geri sayım başladı. Türkiye’nin en büyük 35 mobilya markasının üyesi olduğu Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen yarışmanın ödül töreni, 2 Kasım 2010 Salı akşamı Yapı-Endüstri Merkezi’nde (YEM) gerçekleşecek. Firma sahiplerinin de hazır bulunacağı tören, genç tasarımcılar ile sanayicileri bir araya getirecek.

Genç tasarımcıların mobilya sektöründe iş ve staj olanakları yakalamasını sağlayan ya da yeni tasarım ofislerinin kurulmasına önayak olan yarışmada, 51’i “Engelliler için ev mobilyası tasarımı” kategorisinde olmak üzere  352 proje yarışıyor.

Ev yaşamına yönelik fonksiyonel ve özgün mobilya tasarımlarının ödüllendirileceği törende, toplam 104 bin TL’lik para ödülü verilecek. Ödüllü tasarımların sahipleri para ödülünün yanı sıra iş ve staj olanaklarına kavuşacak, tasarımlarının tescil hakları korunacak, yurtdışı fuarlara MOSDER himayesinde katılım ve İMOB’da özel alanda ürün sergileme imkanı kazanacaklar.

Ebru Akel’in sunuculuğunu yapacağı gecede, sanayici, profesyonel tasarımcı, akademisyen, iç mimarlık, endüstriyel tasarım ve mobilya dekorasyon bölümlerinden öğrenciler ile mobilya ve ev dekorasyonuyla ilgili çevreler bir araya gelecek.


2009 yılı kazananları, YEM'de düzenlenen ödül töreninde

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/6-ulusal-ev-mobilyalari-tasarim-yarismasi-odul-toreni-yemde-_83428.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!