Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2009 İstanbul Fuarı'nın "Stand Ödülleri" Dağıtıldı

Bu yıl 32'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Yapı / Turkeybuild 2009 İstanbul Fuarı kapsamında verilen "Amacına Uygun Tasarlanmış Stand Ödülleri", Kaya Ramada Otel'de düzenlenen bir kokteyl ile sahiplerini buldu. Yapı Fuarlarının bu gelenekselleşmiş ödül programında birinciliğe “Tekno Yapı – Barrisol PVC Gergi Tavan Sistemleri”ne ait stand layık

mimarizm.com
Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2009 İstanbul Fuarı'nın "Stand Ödülleri" Dağıtıldı

u yıl 32’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Yapı / Turkeybuild 2009 İstanbul Fuarı kapsamında verilen “Amacına Uygun Tasarlanmış Stand Ödülleri”, Kaya Ramada Otel'de düzenlenen bir kokteyl ile sahiplerini buldu.

Yapı Fuarlarının gelenekselleşmiş ödül programı “Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri”nde birinciliğe “Tekno Yapı – Barrisol PVC Gergi Tavan Sistemleri”, ikinciliğe “Artı Taah. İnş. Dek. Mob. İnş. ve Müh. Hizm. San. Tic. Ltd. Şti.”, üçüncülük ödülüne ise “Kalekim Kimyevi Maddeler San. ve Tic. A.Ş.” layık görüldü. Mansiyon ödülünü “Seranit Granit Seramik Sanayi ve Tic. A.Ş.”ye ait stand kazanırken, YEM Özel Ödülü’nü ise “Kam Ankara Beton San. A.Ş.” firmasına ait stand aldı.

“Amacına Uygun Tasarlanmış Stand Ödülleri”nin seçici kurulunda Doç. Dr. Arda İnceoğlu, Mimar Ali Manço, Mimar Hasan Çalışlar, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Bengü Uluengin ve Mimar Sinan Omacan görev aldı. Seçici kurul fuarda yer alan standları, ürünle kurduğu bağlantı ve ürünün belirtilmek istenen niteliklerinin en iyi şekilde vurgulaması üzerinden değerlendirdi. Jüri değerlendirmesi sırasında standın üç boyutlu bir tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi ve görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler de göz önünde bulunduruldu.

“Stand Ödülleri”nde bu yıl birincilik ödülünü kazanan “Tekno Yapı – Barrisol PVC Gergi Tavan Sistemleri”, malzemenin esneklik ve ışığı yarı geçirgen olarak süzme özelliklerini, sınırları zorlayan bir tasarım ile standın bütününde sergilemesi ve küçük boyutuna rağmen yarattığı üç boyutlu etkiyle ortaya koyduğu güçlü mekan duygusu sayesinde jürinin beğenisini kazandı.


Malzemenin diğer seçeneklerden ayrılmasını sağlayan başlıca özelliklerini ve gündelik hayatta kullanıldığı işlevleri kısıtlı bir alanda sergileyen, farklı malzeme kullanımları ve ışık efektleriyle sıcak ve sade bir mekan oluşturan “Artı Taah. İnş. Dek. Mob. İnş. ve Müh. Hizm. San. Tic. Ltd. Şti.” standı, ikincilik ödülü aldı.




Üçüncülük ödülü kazanan “Kalekim Kimyevi Maddeler San. ve Tic. A.Ş.” standı ise, malzemenin alışılageldik kullanımında gizli kalan kaba halini stilize ederek çarpıcı bir doku oluşturması, sınırlarını tanımlayan bölücü duvarlarda özgün formların kullanımıyla güçlü bir mekan etkisi yaratması nedeniyle ödüle layık görüldü.




Mansiyon ödülü, standın dolaşım alanından algılanan cephelerinde malzemenin kesiminde yakalanabilecek geometriyi ve kesinliği gözler önüne seren bir dokunun oluşturulması nedeni ile “Seranit Granit Seramik Sanayi ve Tic. A.Ş.”ye verildi.

“Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri” kapsamında “Kam Ankara Beton San. A.Ş.” firmasına ait stand da YEM Özel Ödülü’ne değer bulundu.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/uluslararasi-yapi-turkeybuild-2009-istanbul-fuarinin-stand-odulleri-dagitildi_68819.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!