Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Ankara Fuarı'nın Amacına En Uygun Tasarlanmış Standı Sapa Yapı Sistemleri'nin

23. Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara'da, Yapı Fuarları’nda geleneksel olarak düzenlenen 'Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri' sahiplerini buldu. Birincilik ödülü, tasarımını A24 Tasarım’dan Nalan Başkır’ın yaptığı standla Sapa Yapı Sistemleri San. ve Tic. A.Ş'ye verildi.

yapi.com.tr
Yapı Ankara Fuarı'nın Amacına En Uygun Tasarlanmış Standı Sapa Yapı Sistemleri'nin

A href="http://www.yem.net" target=_blank>Yapı–Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen 23. Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara'da, Yapı Fuarları’nda geleneksel olarak düzenlenen 'Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri' sahiplerini buldu.

Mimar Cem Altınöz, İnşaat Mühendisi Erdoğan Balcıoğlu, Burak Büyükpınar, Yard. Doç. Dr. Güler Ufuk Demirbaş, Mimar Atilla Gözen’den oluşan seçici kurul, fuarda yer alan standları; ürünle kurdukları bağlantı, üç boyutlu bir tasarım nesnesi olarak düzenlenmeleri, görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler, standların modülerliği ve yeniden kullanılabilir olma özelliklerine göre değerlendirmeye tabii tuttular.

Buna göre:

Birincilik ödülü, ürünü sergilerken standın sistematik bir yaklaşımla tasarlanmış olması, görsel olarak algılanmasının sade bir yaklaşımla ele alınması, ürüne ilişkin birebir uygulamayı başarılı bir şekilde sunmasından dolayı, tasarımını A24 Tasarım’dan Nalan Başkır’ın yaptığı standla Sapa Yapı Sistemleri San. ve Tic. A.Ş'ye verildi.

İkincilik ödülü, geniş ürün spektrumunu uyum içerisinde bir araya getirerek, ürününü yalın ve başarılı bir biçimde yansıtmasından dolayı Pin Tasarım’dan Uğur Tokel’in tasarımını yaptığı standla KGM Garanit Mermer Dekorasyon Ltd. Şti'ye verildi.

KGM Granit Mermer Dekorasyon Ltd. Şti.

Üçüncülük ödülü, Alu-Line ürünün ana malzemesi profilleri kullanarak oluşturduğu 3 boyutlu mekânın çarpıcı ve esprili bulunması nedeniyle, Dinamo Mimarlık’ın tasarladığı standla Burak Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti'ye verildi.

Burak Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti

Mansiyon ödülü, farklı ürünleri yalın bir dille disipline etmiş olması nedeniyle, Işıklar Proje Grubu’ndan Dilek Karagöz tarafından tasarlanan standla Işıklar Pazarlama A.Ş'ye verildi.

Işıklar Pazarlama A.Ş.

Yapı-Endüstri Merkezi Özel Ödülü ise tasarımını Alkor Alüminyum’dan Abdurrahim Dokumacı’nın yapmış olduğu stand ile Alkor Alüminyum Ltd. Şti’ye verildi.

Alkor Alüminyum Ltd. Şti.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/yapi-ankara-fuarinin-amacina-en-uygun-tasarlanmis-standi-sapa-yapi-sistemlerinin_82814.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!