
Fazilet Karakuzu
1978 yılında İstanbul’da doğdu. Lise öğrenimini Pertevniyal Lisesi’nden tamamladıktan sonra, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni bitirdi. ATV, HBB, İstanbul Televizyonu, BTV gibi kanalların haber merkezlerinde muhabirlik, CİNE5’in kanallarında yayın denetim kurulu üyeliği, MNG Holding Turizm Grubu’nda basın danışmanlığı, TRT İstanbul Televizyonu’nda program danışmanlığı ve metin yazarlığı, TV8’in haber sitesinde editörlük yaptı. 1997 yılında En İyi Haber Belgesel dalında, “2000 yılında işsiz kalan doktorlar” isimli çalışması ile birincilik ödülü alan Karakuzu, yapi.com.tr’de editör olarak görev yapmakta…

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “1. Akıllı Belediyecilik Zirvesi”, İstanbul’da düzenleniyor. Zirvede İstanbul’un belediye... »

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ve REHAU işbirliği ile düzenlenen ClimaDesign, Gelecek Odaklı Planlama & İnşaat Konferansı’na konuşmacı olarak... »

Kadir Has Üniversitesi İstanbul Çalışmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Nasıl yapmalı? Yenikapı” paneli, Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.... »

Rehau, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliği ile gerçekleştirilecek “ClimaDesign” workshopunda eğitim verecek, 'ClimaDesign' felsefesini... »

Yapı-Endüstri Merkezi ve REHAU işbirliği ile düzenlenecek 'ClimaDesign' Workshop’una katılacak konuşmacılardan Yüksek Mimar Gencay Tatlıdamak,... »

Mimardan izinsiz projesinin kopyalanması, yaptığı binasının yıkılması, binanın cephesinde değişiklikler yapılması ya da tabelalarda adının... »

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen “konuk ülke Azerbaycan ve Türk yapı Sektörü 2012 değerlendirme toplantısı”nın son oturumunda... »

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından, İstanbul’da düzenlenen “Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi”nde, Türkiye’deki bazı... »

“Kentlerin Geleceği: Radikal Değişimler” konulu etkinlik, Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlendi. Etkinliğe Zeitgeist hareketinin en etkin... »
Haberler » Gündem