Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

2003 Uluslararası Archiprix Yarışması Proje Sergisi İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi' nde

Dünya çapında mimarlık, şehir planlama ve peyzaj mimari alanında eğitim veren tüm üniversitelerden en iyi diploma projelerini seçmek üzere düzenlenen

yapitr.com

Sergiler

2003 Uluslararası Archiprix Yarışması Proje Sergisi İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi' nde
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 4 Mart 2004
BİTİŞ TARİHİ: 26 Mart 2004
+ Ajandama Ekle

ünya çapında mimarlık, şehir planlama ve peyzaj mimari alanında eğitim veren tüm üniversitelerden en iyi diploma projelerini seçmek üzere düzenlenen 2003 Uluslararası Archiprix Yarışmasının Proje sergisi 04 - 26 Mart 2004 tarihleri arasında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi,Taşkışla Binası' nda sergilenecek.

Ev sahipliği ve organizasyonu, Archiprix Türkiye, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı tarafından yapılan 2003 Uluslararası Archiprix, Dünya'nın En İyi Mimari Diploma Projeleri Yarışması'na 58 ülkenin mimarlık, şehircilik ve peyzaj mimarlığı eğitimi veren üniversitelerinden 160 proje katılmıştı., Doğan Hasol, Winka Dubbeldam, Gerard Maccreanor ve Natalija Subotincic ve Pierre Gautier' den oluşan uluslararası jürinin 17-18 Haziran 2003' de İTÜ Mimarlık Fakültesi'nde gerçekleşen jüri değerlendirmesi sonucunda, finale kalan 19 proje belirlenmişti. Ayrıca yarışmaya katılan öğrenciler arasından 52 öğrencinin katılımı ile ana teması; İstanbul Şehri olan 5 günlük bir workshop çalışması gerçekleştirilmişti.

Yarışmaya katılan tüm projelerin yer alacağı sergide,52 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen 5 günlük workshop çalışması sonucunda ortaya çıkan çalışmalar da sergilenecek.

Sergi, İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Binası'nda 04 - 26 Mart tarihleri arasında gezilebilir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/2003-uluslararasi-archiprix-yarismasi-proje-sergisi-i-t-u-mimarlik-fakultesi-nde_9010.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!