Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Autodesk AutoCAD Revit Series Seminerleri

CAD kullanımından Yapı Bilgi Sistemi (YBS) tabanlı çalışmaya geçişi kolaylaştıran Autodesk AutoCAD Revit Series yazılımı Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek olan seminerlerle tanıtılacak.

yapi.com.tr

Eğitimler




BAŞLANGIÇ TARİHİ: 12 Mayıs 2005 14:00
BİTİŞ TARİHİ: 12 Mayıs 2005 17:00
+ Ajandama Ekle

b>CAD kullanımından Yapı Bilgi Sistemi (YBS) tabanlı çalışmaya geçişi kolaylaştıran Autodesk AutoCAD Revit Series yazılımı Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek olan seminerlerle tanıtılacak.

Parametrik Yapı Bilgi Sistemi teknolojisine dayanan ve yapı tasarımında kullanılan Autodesk Revit ile CAD standardı AutoCAD'i birlikte içeren yazılım çözümü, Autodesk AutoCAD Revit Series, Türkiye’de de satışa sunuldu. Autodesk Türkiye Dağıtıcısı SAYISAL GRAFİK tarafından pazara sunulan AutoCAD Revit Series, yapı tasarımı konusunda uzmanlaşmış Autodesk Yetkili Satıcıları tarafından satılacak. AutoCAD Revit Series’in ilk olarak YAPI 2005 İstanbul Fuarı’nda 4. salon 4011 nolu SAYISAL GRAFİK standında yer aldıktan sonra, Ankara ve İstanbul’da düzenlenecek olan seminerlerle tanıtılacak.

Autodesk AutoCAD Revit Series Seminerleri

ANKARA - 12 Mayıs 2005
Hilton Oteli-Çankaya Salonu

14:00 Kayıt ve Açılış
15:30 Çay, kahve ikramı
17:00 Kapanış

İSTANBUL - 07 Haziran 2005
The Marmara Oteli-Opera Salonu


14:00 Kayıt ve Açılış
15:30 Çay, kahve ikramı
17:00 Kapanış

Autodesk AutoCAD Revit Series, yapı tasarımı ve projelendirilmesi için geliştirilen Autodesk Revit yazılımı ile birlikte AutoCAD’i de içeriyor. Arazi ve kütle çalışmasından, detaylı uygulama çizimleri, metraj ve sunuma kadar tüm aşamalarda üretkenliği, koordinasyonu ve kaliteyi artıran özellikler içeren Autodesk Revit, Yapı Bilgi Sistemi tabanlı, 3 boyutlu bir tasarım yazılımı. Hem Autodesk Revit’i hem de AutoCAD’i kullanmak isteyenler için çok cazip bir fiyatla satışa sunulan AutoCAD Revit Series ise, tek bir seri numarası ve tek bir yetkilendirme kodu ile her iki yazılımdan da yararlanmanızı sağlıyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/autodesk-autocad-revit-series-seminerleri_25891.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!