Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

İmkansız Bedenler: Engin Akçin Resim Sergisi

Organizasyon ve yapım aşaması 'Elif Vardar Akçin' tarafından gerçekleştirilen ve 'İmkansız Bedenler' adını taşıyan Engin Akçin Resim Se

Taksim Sanat Galerisi

Sergiler

İmkansız Bedenler: Engin Akçin Resim Sergisi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 5 Şubat 2004
BİTİŞ TARİHİ: 19 Şubat 2004
+ Ajandama Ekle

rganizasyon ve yapım aşaması 'Elif Vardar Akçin' tarafından gerçekleştirilen ve 'İmkansız Bedenler' adını taşıyan Engin Akçin Resim Sergisi 05-19 Şubat 2004 tarihlerinde Taksim Sanat Galerisi 'nde yer alacaktır.

1957 Eskişehir doğumlu Engin Akçin, 1974-1982 İDGSA Mimarlık Fakültesi mezunudur. Meslek yaşamını serbest mimar olarak sürdürmekle birlikte, uzun süredir geliştirdiği desen ve resim çalışmalarını, yeni bir sunum tekniğiyle sanat ortamında izleyicisiyle buluşturmaktadır. 'İMKANSIZ BEDENLER' profesyonel anlamda ilk kişisel resim sergisi özelligini taşımakla beraber, sanatçı geçtiğimiz yıl içerisinde katılmış olduğu karma sergilerle adından sıkça söz ettirmiştir. 'Karşı Sanat Çalışmaları' nın 2003 TÜYAP Sanat Fuarı'na katılımıyla oluşturduğu karma sergide de yer alan Engin Akçin'in çalışmaları, sanat çevrelerinde yeni bir tartışma konusunun da kapılarını açmıştır.

Sanatçı, tamamını bilgisayar ortamında yarattığı eserlerini ; çeşitli üç boyutlu modelleme, renedering ve grafik programlarını birlikte kullanarak oluşturmakta ve tuval üzerine dijital çıkış alarak aktarmaktadır. Teknolojinin getirdiği sonsuz yaratım ve sunum olanaklarını , önü açık, keşfe değer bir alan olarak gören Engin Akçin, bunu geleneksel olan tuval ile birleştirmesiyle ortaya çıkan sonucun resim sanatında yeni bir yaklaşım olduğunu düşünmektedir.

P.S. Açılış kokteyli 05 Şubat 2004 saat 18:00 ile 20:00 arasındadır.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/imkansiz-bedenler-engin-akcin-resim-sergisi_8624.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!