• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından açıklanan Yeşil Kalkınma istişare toplantıları... »
Yeşil Kalkınma hamlelerini yorumlayan Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, iklim değişikliğiyle mücadelenin her alandaki yatırımlarda... »
Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, hem toplam ekonomik fayda açısından, hem de insanların daha konforlu, daha verimli ortamlarda yaşamaları... »
Kalabalık kentlerin otopark sorununu çözmeye yönelik Yeni Otopark Yönetmeliği’ni değerlendiren Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı,... »
Binalarda etkin yağmur suyu yönetimi ile şebekenin yükünün yüzde 20, su tüketiminin de ortalama yüzde 30 azaltılabileceğini hatırlatan Altensis... »
Yeşil bina danışmanlık şirketi Altensis kurucularından Emre Ilıcalı, LEED Fellow unvanına layık görüldü. »
Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından açıklanan Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ni yorumlayan Altensis, kentsel dönüşümde sosyal ve çevresel... »
Altensis, son yıllarda uluslararası ticarette ön plana çıkmaya başlayan sera gazı emisyon takibi konusuna yönelik geliştirdiği QuickCarbon... »
Türkiye’de 2015 yılında sertifikalı 176, süreci devam eden 350’nin üzerinde çevre dostu yeşil bina bulunuyor. 2016 yılında yeşil binalara... »
Haberler » Gündem