• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Türkiye'nin en büyük orman yangını olarak kayıtlara geçen, Antalya Manavgat'ta 2021'de yaşanan yangının ardından TOKİ tarafından yapılan... »
Daha önce Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kazanılan ihalesi iptal edilen Sarısu Mesire Alanı, ikinci kez ihaleye çıkartılıyor. »
Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılması planlanan mermer ocağına, bölge halkından büyük tepki geldi. İki yıl önce bölgede iptal edilen proje... »
Özelleştirme İdaresinin, Antalya'daki bir taşınmazın satışına ilişkin kararına onay verildi. Buna göre, 90 milyon lira bedelle taşınmazın... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tarım alanlarını kapsadığı gerekçesiyle iptal edilen Antalya Elmalı’daki GES... »
Antalya’da beş yıldızlı otellerin bulunduğu sahil bandında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2004 yılından bu yana uygulamaya çalıştığı imar... »
Üçağız’da ‘Özel Çevre Koruma Alanı’nın 2017’de tepkiler üzerine iptal edilen MUÇEV’e kiralanması bir kez daha gündemde. 10 yıllığına ihaleye... »
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasına ilişkin aralarında Kepez Belediye... »
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin açtığı dava sonucunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Bambus Koyu’nu özelleştiren... »
Haberler » Gündem