• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Açıklandı
• Kandilli Ön Değerlendirme Raporunda Dikkat Çeken Veriler
• İstanbul’da 4 Binada Hasar İhbarı Alındı
• Kayapınar Şehir Hastanesi 3,5 Milyon Hastaya Hizmet Verecek
• Didim’de Ormanlık Alandaki Taşocağı Projesi Yargıya Taşındı
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
"Diyarbakır'ın kalbi" olarak nitelendirilen tarihi Sur ilçesindeki 5 bin yıllık Amida Höyük'te bu yıl yürütülecek arkeolojik kazılara başlandı. »
TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. »
Arkeologlar Derneği Genel Başkanı Dr. Soner Ateşoğulları, "Toprak altındaki kültürel mirasımızın korunması için defineciliğin yasaklanmasını... »
Yaklaşık 2 bin yıllık bir geçmişe sahip olan ve Türkiye'de Roma dönemine ait dört antik barajdan birisi olan Örükaya’nın, 2017’de başlayan... »
Mersin’de kültürel mirası koruma bilinci ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında sürdürülen arkeolojik kazı ve yüzey araştırma... »
Beşiktaş'taki kazıda ortaya çıkan urne mezarları üzerinden "kimlik devşirmeye kalkmanın" doğru olmadığını söyleyen Doç. Dr. Necmi Karul,... »
Halk arasında "Kartal Yuvası" olarak bilinen tarihi Mardin Kalesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları yeniden başladı. »
Muğla'nın Yatağan ilçesinde pagan inanışının merkezi kabul edilen 3 bin yıllık Lagina Kutsal Alanı'ndaki arkeolojik kazılara 6 yılın ardından... »
Kırklareli'nde 25 yıldır devam eden Aşağıpınar arkeolojik kazılarında, milattan önce 6 binli yıllara ait tarım kalıntıları ortaya çıkıyor. »
Haberler » Gündem