• Marmara Urban Forum 2025 Gönüllü Çağrısı
• Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü Yarışması
• OGM’nin Bütçesi Eriyor; Ormanlar Yanıyor
• Akhisar'daki Yangın 4'üncü Gününde
• Heyelanı Önceden Haber Verecek Yazılım Geliştirildi
• Depremde Yıkılan Apartmanın Bilirkişi Raporu 2,5 Yıl Sonra Geldi
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Seranit, Dış Mekanlarda Şıklığı Yeniden Tanımlıyor
• İzocam’dan "HT Camyünü Prefabrik Boru"
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi’nin simgesi Apollon Tapınağı’nın sütunlarını taşıyan beton kaideler zamanla yıpranınca... »
Aspendos restorasyonunun ardında antik tiyatroya daha fazla seyirci almak, daha yüksek kazanç elde etmek yatıyor. Anıtın korunması amacı... »
Antalya il sınırları içindeki farklı dönemlere ve mimari dokuya sahip müze ve ören yerleri, 2015 yılında para bastı. Ziyaretlerden 13 milyon... »
Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Başkanı İbrahim Bakır, Aspendos Antik Tiyatrosu'nun orijinal dokusuna uygun restore edilmediği... »
Aspendos Antik Tiyatrosu'na mutfak mermeri' haberleri üzerine bir açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı; tiyatronun orijinal basamaklarından... »
Antalya’da dünyanın en önemli kültürel varlıklarından Aspendos Antik Tiyatrosu’ndaki basamaklar ve oturakların orjinal koyu gri yerine beyaz... »
Bu yıl UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne alınan Aspendos Antik Kenti'nin kalıcı listeye girmesi hedefleniyor. »
Antalya'nın Serik İlçesi'ndeki tarihi Aspendos Antik Tiyatrosu'nda 2013 yılında başlayan restorasyon sona erdi. »
Aspendos yakınlarındaki köyde inceleme yapan müze müdürü tuvalet girişi olarak kullanılan 2 bin yıllık mezar steli buldu. »
Haberler » Gündem