• Doğu Anadolu'da 6 İldeki Vakıf Eserleri Turizme Kazandırılacak
• TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Üyelerine Yeşil Pasaport...
• Fi Yapı, Mahkeme Kararıyla İflas Etti
• Zararına Satılan AVM Meclis KİT Komisyonu’nda Tartışıldı
• Yıkım Çalışması Sırasında Bitişik Bina Zarar Gördü
• Bilecik’te Yangından Etkilenenler için Konteyner Evler Kuruluyor
• Çeşme'de Orman Yangını, 3 Mahalle Tahliye Edildi
• Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 21’incisi Gaziantep’te Başladı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Muğla'da Latmos Dağı'ndaki 10 bin yıl öncesine tarihlenen kalıntıların turizme kazandırılması için çalışma yürütülüyor. »
Bafa Gölü kıyısındaki Latmos / Herakleia'da arkeolojik çalışmalar başlatılıyor. »
Bafa Gölü’ne can suyu veren ancak nehrin getirdiği alüvyonlarla tıkanan kanal, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla açıldı. »
Bafa Gölü kıyısında uzanan Beşparmak Dağları’ndaki antik kalıntılar ve kaya resimleri, bölgede faaliyet yürüten maden ocaklarının tehdidi altında. »
Türkiye’nin en önemli göllerinden sayılan Bafa Gölü kirlilikten köpürdü. Yöre halkı, göldeki biyolojik çeşitlilik için yaşam mücadelesi veriyor. »
Bafa Gölü'nü Kurtarma ve Yaşatma Platformu, her yıl bahar aylarında zeytinyağı fabrikalarının karasuları, göl kıyısındaki balıkçılık tesislerinin... »
Aydın ve Muğla illeri sınırlarında yer alan bir zamanların yeryüzü cenneti Bafa Gölü ölüm kusmaya başladı. Her yıl yinelenen toplu balık... »
Muğla’nın yeni kurulan ilçesi Menteşe’de faaliyet gösteren Çevre Geliştirme Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü... »
Muğla'nın Milas ile Aydın'ın Söke ilçeleri sınırlarında bulunan Bafa Gölü'ndeki kirlilik, yetkililer tarafından yerinde incelendi. »
Haberler » Gündem