• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
İzmir’de meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremin ardından yurttaşlar hâlâ konut sorunu yaşıyor. Rezerv alanda inşa edilen 3600 konuttan... »
İzmir depreminde en fazla can kaybının yaşandığı Rıza Bey Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin 20 sanığın yargılandığı davada sanıklar birbirini suçladı. »
İzmir depreminde yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı davasında Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanığın 'Görevi kötüye kullanma' suçundan... »
İzmir Bayraklı’da yangınların etkilediği 375 hektarlık alan orman sınırları dışına çıkarıldı. »
İzmir Karşıyaka'da çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle büyüyerek Bayraklı'ya da yayıldı yerleşim yerlerine yaklaştı. İzmir'in Bayraklı... »
Türkiye'nin en kapsamlı deprem araştırmaları ve risk azaltma projelerinin başlatıldığı İzmir'in Bornova ve Bayraklı ilçelerinde envanter... »
İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek... »
İzmir’de, 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde yıkılan ve TOKİ tarafından aynı yere yenisi yapılan Doğanlar Apartmanı’nda yaşayanlar her... »
İzmir Bayraklı’daki konteyner kente, Maraş depreminden sonra yerleştirilen afetzedeler elektriksiz ve susuz bırakıldı. Bazı yurttaşlar konteyner... »
Haberler » Gündem