• Pakistan’da Muson Yağmurları Nedeniyle Hayatını Kaybedenlerin...
• Eber Gölü'nde Kuraklığa Farkındalık Etkinliği
• Antalya Müzesi'nin Yıkılmaması için Müze Önünde Toplandılar
• Peru’da 3 Bin 500 Yıllık Antik Şehir Keşfedildi
• ABD’de Selde Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 82’ye Yükseldi
• Sanatta, Tasarımda, Mimarlıkta Sezgisel Düşünme ve/veya/ile/karşı/karşılıklı...
• Gönç Palas Kültür Varlığı Olarak Tescillendi
• Arıkan Sitesi Davası, İkinci Bilirkişi Raporu Sunulmadığından...
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Yıldız Entegre, VarioDor Koleksiyonu
• Ytong Çatı Paneli ile Çatılarda Isıyı Kaybetmeyin
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Hızla artan şehirleşme ve ısı adaları sebebiyle kentlerin, dünya ortalamasına göre iki kat daha fazla ısınması beklenirken uzmanlar, şehirlerin... »
İklim değişikliğinin etkilerine uyum için gelişmekte olan ülkelerin finansman ihtiyaçlarının tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğu... »
İnsan sağlığına ve iklime zararlı plastik kirliliğinin üç temel politika ve piyasa değişikliğiyle 2040'a kadar yüzde 80 azaltabileceği ve... »
Birleşmiş Milletler Çevre Programı, aralarında Çin, ABD ve Rusya'nın da bulunduğu dünyanın en fazla fosil yakıt üreten ülkelerinin 2030'daki... »
Paris Anlaşması hedefleri ve verilen sıfır emisyon taahhütlerine rağmen hükümetler, 2030'a kadar fosil yakıt üretimini artırmayı planlıyor. »
Kum, günlük yaşamın vazgeçilmez bileşenlerinden biri. Ancak dünya kum kıtlığıyla karşı karşıya. İklim bilimciler de bu durumun 21'inci yüzyılın... »
Yale Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre, ağaç sayısı ilk uygarlığın ortaya çıkışından bu yana yarı yarıya azaldı. »
Yeni Zelanda, dünya üzerinde iklim değişikliğini iltica gerekçesi olarak kabul eden ilk ülke oldu. »
Haberler » Gündem