• Orman Kütüphanesi Valilik Talimatıyla Yıkıldı
• Ardanuç’ta Yıkım Riski Olan Okul Duvarı Hâlâ Onarılmadı
• Ağustos Ayında 143 Bin Konut Satıldı
• Enerjiyi Verimli Kullanan Binalara Ödül Verildi
• Acısu'da 'Konteyner Ev' İşgali
• Yapı Müteahhitliği ve Şantiye Şefliği Mevzuatları Değişti
• Bitlis'te Tarihi-Sivil Mimari için de Restorasyon Çalışması Başlatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Çanakkale Savaşları’nın ilk şehitlerinin verildiği Seddülbahir Kalesi bakımsızlık nedeniyle yıkılmaya yüz tutarken, tarihi toplar otların... »
Çanakkale’nin Karabiga beldesinde 6,6 kilometre mesafede 4 termik santral planlanmasına devlet kurumları isyan etti, Çevre ve Şehircilik... »
Çanakkale’nin Kazdağları bölgesinde altın ramak için izin alan Kanadalı şirkete bu kez de ‘madenin kapasitesini artırma’ için ÇED olumlu... »
Çanakkale Belediyesi, Boğaz Komutanlığı’ndan devraldığı 110 yıllık Müstahkem Mevkii Er Hamamı’nı seramik müzesi yaptı. »
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Çanakkale Boğazı Köprüsü, dünyanın en uzun asma köprüsü olan Japon köprüsünü de geçen bir proje olacak.... »
CHP milletvekilleri, Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinin bakir koylarını imara açan 1/100.000 ölçekli plana karşı çıkarak, adayı ranta kurban... »
Çanakkale merkezinin en güzel ormanını oluşturan Radar Tepesi mevkiinde, ülkenin odun hammaddesi ihtiyacını karşılayacak ’Endüstriyel Ağaçlandırma... »
Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası'nda, Devlet Su İşleri (DSİ) 252'nci Şube Müdürlüğü ekiplerinin Alçıtepe mevkisindeki... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Çanakkale ve Balıkesir’i kapsayan 1/100 binlik çevre düzeni planında, Çanakkale Boğazı’nın Lapseki ve... »
Haberler » Gündem