• Zinnar Bağları’na Villa Yapılıyor
• Topağacı Mahallesi'nin Elektriği ve Suyu Kesildi
• Elazığ'daki TOKİ Konutları Su, Elektrik, Doğalgaz Olmadan...
• İstanbul'a 120 Kilometrelik Otobüs Yolu Geliyor
• Türkiye Yangınlarla Mücadele Ediyor
• Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan 'Arsa Karşılığı Dükkan'...
• Tozkoparan Höyüğü'nde 3’üncü Etap Kazı Çalışmaları Başladı
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Çanakkale'de bulunan Kurşunlu köyündeki Skepsis antik kentinde mahkeme tarafından durdurulan 'ÇED gerekli değildir' kararı yeniden devreye girdi. »
Kırklareli'nin Demirköy İlçesi'nde Istranca Ormanları'nda özel bir şirket 'bakır madeni arama sondaj çalışması' için Çevre Şehircilik İl... »
Türkiye ’nin en güzel sahillerinden Karaburun’a yapılmak istenen balık çiftliğine, halkın direnişi sürüyor. Açılan davalara rağmen projenin... »
Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Istranca Ormanı'nın içindeki Soğucak Köyü yakınlarına yapılması planlanan kalker ocağı için Danıştay,... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ÇED yönetmeliğini değiştirdi. Toplu konut projeleri ve AVM’lerde sınır değerler düşürülerek yeniden ÇED sürecine... »
Ataköy’deki mega yat limanının da yer aldığı İstanbul Turizm Merkezi projesine bilirkişi ‘‘Dur‘‘ dedi. Ataköy’de 210 bin metrekarelik alana... »
Karaburunlular, yıllarca mücadele ederek kazandıkları RES davasının bir genelge ile ellerinden alınmasına karşı yeniden dava açmak zorunda kaldı. »
"ÇED olumlu" raporu olmayan projelerin ruhsat başvurusunda bulunmasının önü açıldı. Ancak bu projelere "ÇED olumlu" raporlarını almadıkça... »
İzmir'de Körfez geçişi projesine verilen ÇED olumlu belgesine karşı dava açıldı. »
Haberler » Gündem