• İsrail Evleri’nin Tesciline Gerek Olmadığına Dair Kurul...
• EYODER'den İklim Kanunu Çağrısı
• Mimarlar Odası’ndan Orman Yangınları Açıklaması
• “Plansız, Aceleci Yer Seçimleri, Yeni Afetlere Zemin Hazırlıyor”
• Bakanlık, Belediyeye Yangın Uçağı İzni Vermemiş
• ‘Kuş Cenneti’nde Kuraklık Tehdidi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Yıldız Entegre, VarioDor Koleksiyonu
• Ytong Çatı Paneli ile Çatılarda Isıyı Kaybetmeyin
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Muğla Marmaris’te mahkeme ve yıkım kararına rağmen Sinpaş Kızılbük GYO durmuyor. Şirket şimdi de denizi doldurarak yat bağlama projesi yapmak... »
Trabzon’un Çaykara ilçesi sınırlarında bulunan Uzungöl’de, bölge halkının ve yaşam savunucularının tepkilerine neden olan HES projesinin... »
Trabzon Uzungöl'de bölge halkının HES projesine karşı açtığı davayı kazanmasının üzerinden bir yıl bile geçmeden yeni bir Çevresel Etki... »
Koza Madencilik, Çanakkale Serçiler ve Terziler köyü yakınlarında altın-gümüş madeni projesi için harekete geçti. İDK toplantısı 16 Nisan’da... »
Bodrum’un Torba Mahallesi’nde bulunan ve geçtiğimiz yıl mühürlenen orman içerisindeki otel için genişletme planları tekrar gündeme geldi.... »
İzmir’de ormanlık alanda İnşaat-Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi kurulması planlandı. Orman Müdürlüğü, projenin bölgeye zarar vereceğini... »
Salihli’de, tarım, bağ ve sulama alanı olarak kullanılan bölgede 9 jeotermal kaynak arama kuyusu açılması için ÇED süreci başlatıldı. »
Aydın’da genişletilerek zeytinliklere yayılması planlanan maden projesinin ÇED süreci sonlandırıldı. »
Muğla il ve ilçelerinde geçtiğimiz yıl 103 proje için ÇED süreci başlatıldı. Geçtiğimiz yıl bakanlığın hiçbir projeye ‘ÇED Olumsuz’ kararı... »
Haberler » Gündem