• İZODER: Doğalgaz Faturalarını Azaltmak için Çözüm Isı Yalıtımı
• Zeytinliklerin Madenciliğe Açılmasına Meclis Önünde Tepki
• Bursa’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem
• “Türkiye Beş Yıl İçerisinde Su Fakiri Bir Ülke Haline Gelecek"
• Şanlıurfa Karaköprü'deki 2 Bin 738 Deprem Konutunda Yaşam Başladı
• 6 Orman Yangını Tamamen Kontrol Altına Alındı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cennet Koyu’ndaki kıyı düzenlemesi ve yat yanaşma yeri projesine dair ÇED sürecini durdurdu... »
Cennet Koyu’ndaki tartışılan otel ve villa inşaatı kapsamında fokların yaşam alanına dalgakıran yapılmaya başlandı. Çevreciler projeyi yargıya... »
Cennet Koyu’nda projelerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak önemli doğa alanı sınırları içerisinde, batık dalgakıran projesi için ÇED... »
Bodrum'un Cennetkoy'u betona boğulmaya devam ediyor. Çok tartışılan Cengiz Holding'in projesinin ardından bölgede iki proje daha hayata geçiriliyor. »
Bodrum'un Cennet Koyu'nda yapılması planlanan tesisin kapasite artış projesi için 'ÇED gerekli değildir' kararı verildi. »
Bodrum Gölköy Mahallesi’ndeki Cennet Koyu’nda, yıkım kararı olan tesislere dokunulmazken bir de iskele yapıldığı ortaya çıktı. »
Bodrum’daki Cennet Koyu’nda Cengiz Holding’in yapmak istediği turizm projesinin ardından şimdi de bir otel projesine onay verildi. »
Bodrum’un Cennet Koyu’nda Cengiz Holding tarafından turistik tesis ve villa yapımı için hazineden satın alınan 700 dönümlük arazide yapımına... »
Mahkeme kararlarına rağmen Cennet Koyu’nda yapımına başlanan otel projesinde büyümeye gidildi. Çevre Bakanlığı projeyi onaylarsa doğal ve... »
Haberler » Gündem