• Orman Kütüphanesi Valilik Talimatıyla Yıkıldı
• Ardanuç’ta Yıkım Riski Olan Okul Duvarı Hâlâ Onarılmadı
• Ağustos Ayında 143 Bin Konut Satıldı
• Enerjiyi Verimli Kullanan Binalara Ödül Verildi
• Acısu'da 'Konteyner Ev' İşgali
• Yapı Müteahhitliği ve Şantiye Şefliği Mevzuatları Değişti
• Bitlis'te Tarihi-Sivil Mimari için de Restorasyon Çalışması Başlatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Avrupa’dan çöp ithalatı, Ticaret Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde de gündeme geldi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihtiyaçtan dolayı atık... »
Eurostat verilerine göre, Avrupa Birliği'nden (AB) gönderilen çöplerin en büyük varış noktası Türkiye oldu. 2021'de AB'den ihraç edilen... »
Türkiye’yi Avrupa’nın çöplüğü haline getiren plastik atık ithalatı yeniden tırmanışa geçti. Çevre Bakanlığı’nın getirdiği yasak ve düzenlemeler... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Almanya’dan Türkiye’ye getirilen ithali yasak 400 konteyner çöp için iade talebinde bulunulduğunu belirtirken... »
Eurostat verilerine göre Türkiye, 2019'da 11,4 milyon tonluk ithalatla AB ülkelerinden en çok çöp alan ülke oldu. AB toplamda 13,4 milyar... »
İtalya’dan Kemalpaşa’ya “geri dönüşüm malzemesi” olarak 500 tonluk çöpü getiren firmaya 649 bin lira ceza uygulanarak lisansı iptal edildi.... »
Çevre Bakanlığı tarafından hazırlanan resmi rapora göre, firmalar atık diye Avrupa’dan binlerce ton kirli çöp getirmiş. Çöp TIR’ları incelenmemiş,... »
Dönüştürülebilir denilerek tonlarca çöp yurda sokuluyor. Avrupa’nın kirli çöpünü 2 bin Euro karşılığında alıp yasadışı yollarla ülkeye getiren... »
Haberler » Gündem