• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bina dayanıklılık testine talepte yüzde 100'ü aşan artış görülürken, detaylı rapor bir ayda çıkıyor... »
DEGÜDER Başkanı Türkkan, Türkiye genelinde 6-7 milyon riskli konuttan bahsedildiğini belirterek "Şiddetli bir depremde hasar alması beklenen... »
İstanbul'da muhtemel 7,5 ve üzeri büyüklüğe sahip bir depremde kentteki 491 bin binanın hasar alması beklenirken, uzmanlar binaların depreme... »
Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan, "Güçlendirme desteğinin artırılması İstanbul'da yaşanabilecek şiddetli bir depremde orta... »
Kordsa, Kratos Yapısal Güçlendirme alanındaki 4 yeni ürünün lansman toplantısını, bu konuda uzman, profesyonel ve akademisyen konuşmacıların... »
Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan, güçlendirmeye olan talep artışında, kentsel dönüşümün çok uzun sürmesinin ve müteahhitlerin... »
Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Türkkan, riskli binaların yüzde 90'ının güçlendirilerek kurtarılabileceğini belirterek "Güçlendirmenin... »
Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) tarafından hazırlanan rapora göre, İstanbul'da 4,6 milyon, Ankara'da 1,7 milyon ve İzmir'de 1,4 milyon... »
Kat Mülkiyeti Kanunu’nda yapılan değişiklikle, imar barışı kapsamına giren binalara güçlendirme izninin çıkmasını değerlendiren Deprem Güçlendirme... »
Haberler » Gündem