• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), 28 okulu daha yıkıp yeniden yapıyor. Okullar tamamlandığında 926 derslikte... »
Türk mühendisleri tarafından geliştirilen özel bir yazılım sayesinde deprem sonrasında hasar tespiti anında belirlenebilecek. AFAD-RED adı... »
17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden geçen 16 yılda, zorunlu deprem sigortasının önemi istenilen düzeyde anlaşılamadı. »
Otuz binden fazla kişinin yaşamını yitirdiği 17 Ağustos Depremi’nin yıldönümünde konuşan deprem uzmanı Prof. Dr. Oğuz Gündoğdu, muhtemel... »
Deprem kuşağında yer alan Türkiye’de, İstanbul'da yaşanması beklenen olası depremin, en az 6 oranında olacağı tahmin edilirken, yapı sektörünün... »
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), 17 Ağustos 1999 depreminin 16. yılı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda açıklama... »
Marmara’da riskin çok büyük olduğunu, ‘buradaki kabuğun çatırdadığını' söyleyen deniz jeolojisi uzmanı Prof.Dr. Naci Görür, İstanbul’da... »
Hilti: Hayati risklerin ve yaralanmaların önlenmesi için binanın dayanımı kadar, elektrik tesisatı, asansör, dış cephe gibi yapı elemanlarını... »
Japonya, Fukuşima nükleer kazasının ardından 4,5 yıldır kullanım dışı olan nükleer güç santrallerinden ilkini yeni güvenlik kurallarına... »
Haberler » Gayrimenkul