• Konut Fiyatında 'Ceza'dan Kaçma Oyunu
• Çanakkale’de 3'üncü Yüzyıla Ait Hamam Gün Yüzüne Çıkarılıyor
• Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması'nda Kazananlar Belli Oldu
• Ağrı Dağı’ndaki Takke Buzulu 37 Yılda Yüzde 41 Küçüldü
• Yol Kenarlarına 794 Futbol Sahası Büyüklüğünde Çelik Ağ Örüldü
• Maden Ocağında Metan Püskürmesi Nedeniyle İşçiler Tahliye Edildi
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen dip çamuru temizliğinde şu ana kadar 1 milyon 955 bin metreküp dip çamuru ve balçık çıkarıldı. »
Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yürütülen "İzmit Körfezi Doğu Baseni Dip Çamurunun Temizlenmesi, Susuzlaştırılması ve Bertaraf Hizmeti... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Isparta'daki Eğirdir Gölü'nün temizliği için "kıyıda ve suda temizlik, özel araç alımı,... »
Yürütülen projeyle körfezden 1 yılda 500 bin metreküp dip çamuru çekilerek 50 hektarlık alanda temizlik sağlandı, 23 arıtma tesisiyle de... »
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü akademisyen ve öğrencileri, İzmit Körfezi'nden çıkarılan dip çamuruyla... »
İzmit Körfezi'nde biyoçeşitliliğin korunması amacıyla mayısta başlatılan proje kapsamında bugüne kadar denizden 200 bin metreküp dip çamuru... »
Van Gölü’de 2 yıl önce başlatılan dip temizliği çalışmaları kapsamında şu ana kadar 880 bin metreküp çamur çıkarılarak kamyonlarla il dışına taşındı. »
Haberler » Gündem