• Orman Kütüphanesi Valilik Talimatıyla Yıkıldı
• Ardanuç’ta Yıkım Riski Olan Okul Duvarı Hâlâ Onarılmadı
• Ağustos Ayında 143 Bin Konut Satıldı
• Enerjiyi Verimli Kullanan Binalara Ödül Verildi
• Acısu'da 'Konteyner Ev' İşgali
• Yapı Müteahhitliği ve Şantiye Şefliği Mevzuatları Değişti
• Bitlis'te Tarihi-Sivil Mimari için de Restorasyon Çalışması Başlatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Riskli binayı yıkıp yeniden yapmak 1 milyon TL, güçlendirmek ise 300 bin TL’ye mal oluyor. Risk analizi için de 5 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor. »
Düzce'de yaşanan deprem sonrası yeniden gündeme gelen riskli binalara ilişkin, vatandaşların bir an önce dayanıklılık testi yaptırması gerektiğini... »
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından, şehir dışına taşınması ile atıl duruma gelecek Tokat Küçük Sanayi Sitesi alanında düzenlenen... »
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde restorasyon çalışmaları ve uygulanan projelerle büyük dönüşüm yaşanıyor. »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi Çocuk ve Mimarlık Çalışmaları Merkezi ve Uluslararası İlişkiler çalışmaları kapsamında Kosta Rikalı mimar Carolina... »
Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanındaki konutlar, kentsel dönüşüm ile taşınacak. »
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Hatay bölgesindeki riskli yapıların dönüşümü ile ilgili kararı bir sonraki aya ertelemedi ve belediye... »
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nun raporuna göre, geçen yıl güçlendirilmesi gereken 381 okul hâlâ depreme dayanıksız; ülkedeki binaların... »
Küresel enerji sektörünün 2050'de sıfır emisyon hedefine ulaşması için 2030'a kadar güneş enerjisinde yıllık 630 gigavat, rüzgarda ise 390... »
Haberler » Gündem