• Doğu Anadolu'da 6 İldeki Vakıf Eserleri Turizme Kazandırılacak
• TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Üyelerine Yeşil Pasaport...
• Fi Yapı, Mahkeme Kararıyla İflas Etti
• Zararına Satılan AVM Meclis KİT Komisyonu’nda Tartışıldı
• Yıkım Çalışması Sırasında Bitişik Bina Zarar Gördü
• Bilecik’te Yangından Etkilenenler için Konteyner Evler Kuruluyor
• Çeşme'de Orman Yangını, 3 Mahalle Tahliye Edildi
• Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 21’incisi Gaziantep’te Başladı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Edirne'de, halk arasında "Bayır Deresi" olarak bilinen Kazanova drenaj kanalı DSİ ekiplerince kirlilikten arındırıldı. »
Samsun'da sel ve su taşkınları önlemek amacıyla 2017 yılında yaklaşık 125 milyon liraya ihale edilen, temeli atılan ancak bir türlü tamamlanamayan... »
Tarım ve Orman Bakanlığı, özellikle kentsel alanlar, şehirleşme ve iklim değişikliğinin su kaynakları üzerindeki etkilerinden dolayı, akış... »
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yatağında kayma yaşanan Hatay'daki Asi Nehri'nde taşkın riskine karşı ıslah ve temizlik... »
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Bergama'daki Selinos Antik Kanalı restorasyon projesinin ilk etabının yıl sonunda... »
DSİ Genel Müdürü Mehmet Balta, "2023'te yatırıma ayırdığımız 42 milyar liralık ödenekle 24'ü baraj olmak üzere toplam 554 tesisi tamamlayarak... »
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak'ın Sivas kısmında taşkın riskini önlemek amacıyla çalışma yapıyor. »
DSİ Genel Müdürü Lütfi Akca, "Doğu Karadeniz Bölgemizde de estetik ve emniyeti ön plana çıkaran ıslah projelerimizle hem taşkın risklerini... »
Sivas’ın içme suyu ihtiyacını karşılayan 4 Eylül Barajı’na, Hafik ilçesindeki Pusat Özen Barajı’ndan su takviyesi yapılması amacıyla başlanan... »
Haberler » Gündem