• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türk şirketlerine TL cinsi kredilerle destek olma kararı aldı. EBRD Türkiye Direktörü Marquet, “Kur... »
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Ankara Temsilcisi Hüseyin Özhan, bankanın Türkiye’deki faaliyetlerine 2009’da başladığını ve bu zaman... »
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasından Türkiye’deki küçük ölçekli sürdürülebilir enerji projeleri için 400 milyon avro hacminde yeni bir finansman... »
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Enerji ve Tabii Kaynaklar Direktörü Puliti, TANAP ve TAP projelerine sağlamayı düşündükleri toplam 1,5 milyar... »
Ukrayna’nın Dnipro kentinin metro ihalesini Limak İnşaat kazandı. 224 milyon Euro’luk ihale bedelli metro inşaatı 4.5 kilometre olacak ve... »
PLUTO adında bir program geliştiren EBRD, Türkiye'de jeotermal enerjiye bu yıl 125 milyon dolarlık kaynak sağlayacak. »
EBRD'nin verdiği "En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü" bu yıl İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi'nin oldu. »
EBRD Türkiye için 2015 büyüme tahminini yüzde 3'te tuttu, 2016'da da yüzde 3 büyüme beklediğini ancak bunun potansiyelinin altında olduğunu söyledi. »
Haberler » Gündem