• Doğal Sit Alanlarında Hayvan Bakımevleri ve Doğal Yaşam...
• İnşaat Üretimi Yüzde 24,9 Arttı
• Konya Havalimanı'nın Dibindeki Arsa Satılıyor
• TOKİ’nin Yok Pahasına Verdiği Araziler Yargıya Taşındı
• “İzmir'de 1 Milyon Kişi Susuzluk Riski Altında”
• Mersin'in 2 İlçesindeki Orman Yangınlarına Müdahale Sürüyor
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
• Kütahya İli Simav İlçesi Kuşu Beldesi 65 Adet Konut İnşaatı...
• Manisa İli Kırkağaç İlçesi Sarıağa Mahallesi 242 Adet Konut...
• Yozgat İli Sarıkaya İlçe Devlet Hastanesi Çatı Yapım İşi
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, Dünya Konut Günü’nde yaptığı açıklamada, bir konuttaki konforu ve o evin değerini belirleyen en önemli... »
‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “İnsanlar buzdolabı ve çamaşır... »
Binalarda Enerji Kimlik Belgesi (EKB) uygulamasının başladığı 2011'den bu yana 1 milyon yapı için belge alındı. »
Türkiye genelinde bulunan toplam 8 milyon yapıyı yakından ilgilendiren enerji kimlik belgesi zorunluluğu 1 Ocak itibariyle başladı. Daire... »
Enerji kimlik belgesi bulunmayan binalarda 1 Ocak 2020'den itibaren alım, satım ve kiralama yapılamayacağını hatırlatan Enerji Bakanı Fatih... »
Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, ‘17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 20’nci yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada,... »
Çevre korumaya katkı sağlayan ürünler geliştiren ve bu konudaki bilinçlenmeyi çok önemseyen İzocam, doğru malzeme ile yapılan yalıtım uygulamalarıyla... »
Kalekim, 5 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemleri ile binalarda yüzde 50’ye varan enerji tasarrufunun yanı sıra... »
Türkiye'deki tüm binaların 8 ay içerisinde Enerji Kimlik Belgesi (EKB) alması gerekiyor. EKB'si olmayan binalarda alım, satım ve kiraya... »
Haberler » Gündem