• Restorasyona Çimento Bulaştı!
• Ormanlar Bilinçli Şekilde Savunmasız Bırakılıyor
• Yangına 65, İtibara 697 Milyon
• Karabük'te Orman Yangınlarına Müdahale Sürerken Yeni Bir Yangın Çıktı
• Gayrimenkul Sertifikası Barınma İhtiyacını Yatırım Aracı...
• İnşaat Sektörü 2025 Yılının İlk Yarısında Dayanıklılığını Sürdürüyor
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
1 milyar 720 milyon liralık yatırımla oluşturulan 1 milyon 64 bin 287 metrekarelik EXPO alanı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından... »
Türkiye'de ilk kez 2016'da Antalya'da yapılan Botanik EXPO'da gelecek yıl için Hatay, 2023 için Kahramanmaraş, 2026 için İzmir ve 2029 yılı... »
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, EXPO 2016 Antalya'nın yeni bir sürece girdiğini belirterek, "Bu alan özelleştirme kapsamına... »
Hatay, Expo 2021 için tarihi bir adım daha attı. Almanya’da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından AIPH Genel... »
Antalya'nın ev sahipliğinde Türkiye'de ilk defa yapılacak botanik temalı Expo 2016 Antalya'nın sergi alanında iskelenin çökmesi nedeniyle... »
İzmir Ticaret Odası’nın 2014-2017 Stratejik Planı’nda 2023 Dünya EXPO’sunun İzmir’de gerçekleştirilmesi, İzmir Tema Park Analizi, İzmir... »
Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Hasan Topal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na çağrıda bulundu. EXPO'dan sonra organizasyonun... »
İzmir'in elinden kaçırdığı Expo Dubai'de düzenlenecek. 2020 yılında düzenlenecek olan fuar için 1.5 milyon işçinin Dubai'ye gitmesi bekleniyor. »
Tüm İzmirliler, 27 Kasım’da Paris’te yapılacak tarihi EXPO oylamasına kilitlendi. Peki İzmir'in bu yarışmada öne çıkan avantajları neler? »
Haberler » Gündem