• Sema Soygeniş ve Murat Soygeniş’e Buffalo Üniversitesi’nden Ödül
• Haziran Ayında 107 Bin 723 Konut Satıldı
• Tartışılan Kanun Teklifinin İlk 4 Maddesi Kabul Edildi
• Köylüler, Maden Yasasına Karşı Açlık Grevine Başladı
• Diyanet, Milyarlık Tesislerine Bir Yenisini Ekliyor
• Belediyeden Mavi Ladine 2.6 Milyon TL
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• Yurtbay Seramik Touch Stone Serisi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
Geberit’in drenaj sistemi SuperTube, daha küçük çapta boru hatları sayesinde daha fazla kullanım alanı sunuyor. Dahası, hidrolik olarak... »
Geberit’in inovasyon ve kullanıcı deneyimi sayesinde iF Design Award 2024 ödülüne de sahip Bambini serisi, çocukların ihtiyaçlarına ve gelişim... »
Geberit, negatif basınç ilkesine göre çalışan Pluvia Sifonik Çatı Drenaj Sistemi ile binalar için ani değişen olumsuz hava koşullarına karşı... »
Geberit, paslanmaz çelik, demir ve bakırdan ürettiği Mapress Temin Sistemleri ile sadece binalardaki tesisatlarda değil, solar ve endüstriyel... »
Geberit, kullanıcısıyla yeni buluşturduğu AquaClean Alba ile banyoların standardını değiştiriyor. »
Geberit; AquaClean Mera ve AquaClean Sela klozetler ile yüksek hijyen deneyiminde değişime öncülük ediyor. »
Geberit, CleanLine duş kanalları, Olona ve Nemea duş zeminleri, duvar ve yer süzgeciyle banyolara şıklık katıyor. »
Ürünlerinin teknolojisi ve tasarımını optimum şekilde koordine ederek gerçek fayda sağlayacak şekilde kullanıcıyla buluşturan Geberit, su... »
Geberit Türkiye’de Ürün Yönetimi Bölüm Müdürlüğüne, 2021 yılından bu yana Ürün Müdürü görevini yürüten Nazan Şeremet atandı. »
Ürün Haberleri » Haftanın Ürünü