• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
TTKD bilim danışmanı Dr. Erol Kesici, özellikle Akdeniz, Ege, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde, 2025 yılında ciddi kuraklık... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından inşa edilen ve Türkiye'nin en uzun 3. asma köprüsü olarak 2015'te hizmete giren Şanlıurfa-Adıyaman... »
Güneydoğu’da kuraklığın verdiği zarar yüzde 90’a ulaşıyor. TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, ülkenin büyük bir kısmının çölleşme tehlikesi altında... »
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin birçok noktasında enerji potansiyelini kâra dönüştürmek isteyen yatırımcılar, irili ufaklı çok sayıda güneş... »
Başbakan Yıldırım, "Alçak bölücü terör örgütünün çukur siyasetiyle yakıp yıktığı Güneydoğu'daki yerleşim yerlerimizde 35 bin konutun yapımına... »
Doğu ve Güneydoğu teşvik paketinde kurulacak 5 cazibe merkezinin her birinin uzmanlık alanı ayrı olacak. 5 merkez hazır giyimden, hayvancılığa,... »
Doğu ve Güneydoğu’ya teşvik ve sosyal yardım paketini Başbakan Binali Yıldırım açıklayacak. 4 cazibe merkezinin kurulmasından, alım garantili... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, yeniden inşa edilecek Güneydoğu’daki 7 bölge için özel sektöre çağrıda bulundu. İstanbul’daki... »
Yeni İmar Kanunu için hazırlıklarının sürdüğünü söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı, "Cerattepe’de kapalı devre bakır madeni için ÇED... »
Haberler » Gündem