• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
TMMOB Şehir Plancıları Odası; demokrasiye, adalete ve eşitliğe sahip çıkmaya devam edeceklerine dair bir basın açıklaması yaptı. »
Üsküdar sahilinde, tarihi Şemsipaşa Cami’nin etrafındaki kaçak kafeleri yasal hale getirmek için Bakanlık tarafından onaylanan imar planları... »
Çevre illerdeki depremlerde dahi hasar alan Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor. »
Marmara Denizi ve Adalar’ı Özel Çevre Koruma Alanı ilan eden Cumhurbaşkanı Kararı ile ilgili sosyal medyada bir açıklama yapan İBB İmar... »
TOKİ'nin Kanal İstanbul güzergahında konut projesi için ihaleyle satışa çıkardığı alanla ilgili açıklamada bulunan İBB İmar ve Şehircilik... »
Koruma Kurulu’nun Bakanlık'a sunduğu görüşe karşı oy kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün,... »
Göreve yeni başlayan İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, İstanbul’da kent planlamasına dair açıklamalarda bulundu. Katılımcılığı,... »
TMMOB Şehir Plancıları Odası, TMMOB Yönetim Kurulu üyesi Gürkan Akgün'ün sözleşmeli personel olarak bünyesinde çalıştığı Beylikdüzü Belediyesi... »
Gürkan Akgün Şehir Plancıları Odası`nda aldığı görev nedeniyle, sözleşmeli personel olarak çalıştığı Beylikdüzü Belediyesi tarafından işten... »
Haberler » Gündem