• Diyarbakır'da Depremde Hasar Gören Eski Emniyet Binası Yıkıldı
• Antalya'da Çalılık Alanda Çıkan Yangın Evlere Sıçradı
• Köyceğiz'deki Orman Yangınında 108 Ev Boşaltıldı, 357 Kişi...
• Daha Önce ‘Kusurlu’ Bulunan Kamu Görevlileri Yeni Bilirkişi...
• Depremzedelere Konteyner Kenti Boşaltın Tebligatı
• İzmir'de Planlı Su Kesintileri 30 Eylül'e Uzatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Trabzon’un Çaykara ilçesi sınırlarında bulunan Uzungöl’de, bölge halkının ve yaşam savunucularının tepkilerine neden olan HES projesinin... »
Trabzon Uzungöl'de bölge halkının HES projesine karşı açtığı davayı kazanmasının üzerinden bir yıl bile geçmeden yeni bir Çevresel Etki... »
Danıştay 4. Dairesi, Uzungöl'e yapılmak istenen Hidroelektrik Santrali (HES) projesine ilişkin ÇED raporunu iptal etti. »
Munzur Vadisi Milli Parkı içinde yapımı mahkeme tarafından iptal edilen Konaktepe Barajı ve HES projeleri için şirket, projenin planlandığı... »
Trabzon Uzungöl’e yapılması planlanan HES projesine karşı halkın başlattığı nöbet ikinci gününü geride bıraktı. Geceyi bölgede geçirenler... »
Tağar Çayı’na yapılmak istenen HES projesi çevre savunucuları ve çok sayıda yöre halkının katılımı ile protesto edildi. »
Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde Tagar Çayı üzerinde bulunan HES projesi, tarihi bölgeyi tehdit ediyor. ÇED süreci bitmeden kapasite artırımı... »
Uzungöl’de yapılmak istenilen HES projesine karşı halkın mücadelesi sürüyor. ‘‘Uzungöl HES etmeyecek’ adlı belgesel ile tepkilerini bir... »
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde Dalaman Çayı üzerinde yapılmak istenen Karaismailler Regülatörü ve HES projesine karşı köylüler dava açma hazırlanıyor. »
Haberler » Gündem