• Batman Belediyesi Kanalizasyon Atıklarını Gübreye Dönüştürüyor
• Adana’da Apartman Merdivenleri Çöktü, 10 Kişi Mahsur Kaldı
• “Tasarım Gücümüzü Katma Değerli İhracatın Kaldıracı Durumuna...
• Baraj Yakınındaki Altın Madenine Onay Verildi
• Bilim Yok Sayıldı, Kamu Kaynakları Denize Gömüldü
• Bien’den Pruva Lavabo Armatürü
• Soft Mat Yüzey ile İç Mekânlarda Pürüzsüz Mat Dokunuş
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• Bi'Boya Comfort Süper Elastik
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
TMSF, Hazine’ye ait Muradiye Elektrik ve RHG Enertürk Enerji şirketlerinin tamamının satışı için ihaleye çıktı. »
2021, 2022 ve 2023 yıllarında kâr etmediğini beyan etti, vergi vermedi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ihalelerini AKP Kocaeli il yöneticilerinin... »
Milyarlarca liralık kamu zararına yol açan Atatürk Havalimanı’ndaki Millet Bahçesi kördüğümü, “Kamu zararında ısrarla” çözüldü. İBB’nin... »
2021’de ihalesi yapılan Ordu Şehir Hastanesi belirlenen tarihte bitmedi. İkinci ihale yapıldı, maliyet katlandı. İki ihaleyi de AKP’li Fatih... »
Sinop Boyabat'taki 456 milyar lira değerindeki IV. grup maden sahasının ihalesini 3,68 milyar liraya Cengiz Holding aldı. »
Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, MAPEG, 125 maden sahasını ihale edecek. İhaleler kapalı teklif ve açık artırma usulü ile yapılacak. »
Fahiş ve lüks harcamalar, şatafatlı gezileriyle gündemde olan Diyanet İşleri Başkanlığı, şimdi de 6 milyon liraya tuvaletlerini yeniliyor. »
Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), İzmir, Manisa, Mersin, Sakarya ve Sivas'taki 6 ruhsatlı jeotermal alan için ihale düzenleyecek. »
Başta Doğu Karadeniz olmak üzere ülke maden şirketlerine ihale ediliyor. Trabzon’da düzenlenecek ihale öncesi bir araya gelen yaşam savunucuları... »
Haberler » Gündem