• Diyarbakır'da Depremde Hasar Gören Eski Emniyet Binası Yıkıldı
• Antalya'da Çalılık Alanda Çıkan Yangın Evlere Sıçradı
• Köyceğiz'deki Orman Yangınında 108 Ev Boşaltıldı, 357 Kişi...
• Daha Önce ‘Kusurlu’ Bulunan Kamu Görevlileri Yeni Bilirkişi...
• Depremzedelere Konteyner Kenti Boşaltın Tebligatı
• İzmir'de Planlı Su Kesintileri 30 Eylül'e Uzatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul’un en pahalı semtlerinden Göktürk’teki Kemer Country projesinde yeni villalar yapılmasının önünü... »
Karadeniz Bölgesi'nde son yıllarda artan turizm potansiyeli üzerine talebi karşılayamaz hale gelen dünyaca ünlü Ayder Yaylası'na alternatif... »
Barbaros Bulvarı’nda bulunan ve TOKİ’ye devredilen 30 dönümlük askeri alan imara açıldı. Alana cami ve 5 katlı konut yapılacak. Plana 4... »
Rize'de meydana gelen selin ardından temizlik ve hasar tespit çalışmaları sürüyor. Kömürcüler köyünde dere yatağında bulunan binanın sahibi... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar barışı ile ilgili yaptığı açıklamada; bir-iki katlı yapılarda en çok başvurunun İstanbul... »
Erken 24 Haziran seçimleri yaklaşırken atılan imar barışı adımının da detayları netleşiyor. Buna göre 15 milyon yapının kayıt altında alınması... »
Türkiye’de 25-26 milyon yapının yüzde 60’ının devletle ihtilaflı olduğuna dikkat çeken Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “İmara... »
Mustafa Kemal Atatürk’ün emri ile 1937 yılında kurulan Florya Atatürk Ormanı için imar planı hazırlıkları başladı. 2. derece doğal sit alanı... »
İstanbul’da son günlerde müthiş bir imar hareketliliği yaşanıyor. 21 Mart’ta Nişantaşı’ndaki Marmara Üniversitesi ihalesi gerçekleştirildi.... »
Haberler » Gündem